info@kantorenpleingoes.nl   |    06-23920010

Onze huurders

 • 13B

  Dat schoonmaak een omgeving creëert die bijdraagt aan succes: dát is de kern van schoonmaak. En dat gaat verder dan alleen een schoon bureau, lokaal of ziekenhuis. Waar het écht om draait, zijn stralende organisaties. Want iedereen wordt blij van schoon: gasten, medewerkers en klanten.
 • 13A

  De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw etc.

 • 14G

  Voor veel mensen in het westen is yoga iets wat met lichaamshoudingen te maken heeft. Integrale Yoga gaat wat stapjes verder. Bij Integrale Yoga bij Satja Joega kijken we naar de verschillende delen van ons wezen: ons lichaam, onze gevoelens en emoties en ons denkvermogen.

 • 14E - Kantoor 3

  Budgetcoach Zeeland is gespecialiseerd in administratieve en financiële dienstverleningen voor particulieren. Of u nu het overzicht in uw administratie verloren bent of u door omstandigheden uw eigen financiën niet meer kunt beheren, bij Budgetcoach Zeeland kunnen we u ten alle tijden bijstaan. Wat uw situatie ook is, er is altijd een passende oplossing!
 • 14E - Kantoor 1

  Uw salarisadministratie goed geregeld door Timmerman Loonadvies! Een gediplomeerd salarisadministrateur met jarenlange ervaring bij diverse accountantskantoren verzorgt uw salarisadministratie conform de huidige wet- en regelgeving. Een identiek product als bij de accountant, maar dan voor een veel voordeliger tarief!

 • 14E - Kantoor 2

  Watzalikkopen.nl is een webshop met gepersonaliseerde cadeaus voor iedereen. Door ons te specialiseren in mokken, tegeltjes, knuffels en handdoeken gaan wij voor de beste kwaliteit. Wij houden ons bezig met waar we zo goed mogelijk in willen zijn.

 • 14 - Kantoor 13

  Surprice Travel is een jong en dynamisch reisbureau wat gespecialiseerd is in verrassingsreizen en reizen op maat. Zo kun je een reis boeken waarbij je pas op de luchthaven de bestemming ontdekt. Daarnaast is het nu mogelijk om langs te komen op kantoor om samen onder het genot van een kopje koffie jouw ideale reis samen te stellen! Hopelijk zien we je snel!
 • 14C - Kantoor 2

  Boost is een vernieuwend ontwerpbureau gevestigd in Bedrijvencentrum Nivo Goes. Ons team bestaat uit een viertal gepassioneerde en getalenteerde jonge ingenieurs. Onze kracht is onze creativiteit en integrale aanpak. Wij kunnen mede hierdoor een allesomvattende ontwerpoplossing bieden. De expertise van het bedrijf ligt in engineering, design, innovation en visualisation.
 • 1
 • Krijger Koerier Post VOF

 • Kriger Transport

 • Ad Valkier Consultancy

 • 13C

  Door de combinatie van jeugdig enthousiasme en jarenlange ervaring in het vak staan wij garant een lage prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. We streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit en de strakste ontwerpen die compleet passen bij zowel de vorm als uitstraling van uw boot. De keuze uit materialen is bijna eindeloos, hierdoor kunnen wij voor elke wens een precies passend product samenstellen.

 • 14 - Kantoor 7

  De 4U Group streeft naar een duurzame samenwerking. Wij willen een relatie met door ons gedetacheerd personeel, onze accountmanager zet zich dan ook fulltime voor ons personeel in. Ons doel is om volledige inzet te tonen om jou aan het werk te krijgen, maar ook aan het werk te houden! Dat verwachten we dan ook van jou!

 • 14 - Kantoor 2 & 3

  CKZ werkt met 48 kleinschalige zorgbedrijven samen. Deze bedrijven hebben allen hun autonomie. De coöperatie heeft inmiddels het keurmerk ISO-9001 behaald voor kwaliteitsmanagement en we zijn partner voor partijen die passende zorg willen contracteren (Gemeenten, Rijk en Zorgverzekeraars). Verder zijn we vraagbaak voor cliënten en verwijzers die zoeken naar passende zorg.

 • 13E - Kantoor K5

  Foto Elize maakt de prachtigste foto's, voor welke gelegenheid dan ook: van vrijgezellenfeestjes tot babyshowers en van schoolfotografie tot bruidsfotografie. Bij iedere shoot wordt meegedacht om tot het beste resultaat te komen.

 • 14D

  Dienstverlening Zuid West Nederland .houdt de lijnen graag kort en helder. Stel u zoekt hulp bij incassoproblemen of juridisch advies? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met u op. Zodra wij uw vraag in beeld hebben, laten wij u z.s.m. ons plan van aanpak en de kosten weten. Geen verrassingen achteraf, snel, correct en effectief is voor ons de standaard.
 • 13E - Kantoor 4

  Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

 • 13G

  xPlan is het meest complete systeem voor Spa's, Sauna's, Hotels en Resorts! Met xPlan reserveert iedereen eenvoudig een behandeling en/of arrangement, welke volledig automatisch wordt ingepland. Zelfs Online reserveringen zijn mogelijk!

 • 13EK1

  TakeCare Bewindvoering & Budgetbeheer is een professioneel, integer klein zelfstandig bureau voor bewindvoering en budgetbeheer actief bij u de regio. Met de ruime ervaring die is opgebouwd in de financiële branche en op het gebied van schuldhulpverlening, weten wij de weg voor u te vinden in de wirwar van regel- en wetgeving.

 • 13E - Kantoor 3

  Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het leveren van standaard beveiligingsproducten. Het is tijd voor een nieuw geluid: bij Trigion stellen we het creëeren van veiligheid centraal. Wij kijken niet alleen naar de oplossing, voor ons telt het resultaat. Je veilig voelen én veilig zijn, daar gaat het om. Veiligheid creëren we samen met onze opdrachtgevers en met ruim 6.000 collega's.

 • 14F

  ForestWave is a full service, "one stop shop" shipping company active in short sea as well as in world-wide multipurpose shipping. Our services include chartering, operations, technical and crew management, claims handling, administration, project development, new building supervision as well as sale and purchase.

 • 1

WAT ONZE HUURDERS ZEGGEN

 


 • Kantorenplein Goes biedt ons de mogelijkheid andere (startende) ondernemers te ontmoeten en ons netwerk uit te breiden. 
  -- Rishi Parsowa (Surprice Travel) --
 • Fijn dat de verhuurder 24 uur per dag bereikbaar is en erg flexibel!
  -- --

 

Over ons

Bedrijvencentrum Nivo is een bedrijfsverzamelgebouw op een centrale locatie in Goes. Kantorenplein Goes is het nieuwste onderdeel van Bedrijvencentrum Nivo, waar (startende) ondernemers een kleine kantoorruimte kunnen huren en gemakkelijk kunnen netwerken met andere huurders! 


Bedrijvencentrum Nivo
Industriestraat 14E
4462 EZ GoesNeem contact met ons op!

Onze locatie